Nestplanning

Alle pups die bij ons geboren worden groeien op in de huiskamer en voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de Raad van Beheer en de Golden Retriever Club Nederland (GRCN), waarbij wij tevens lid zijn van de laatste. Alle pups worden ontwormt, ingeënt en gaan samen met alle papieren en een puppypakket naar de nieuwe eigenaren. Ook na het uitvliegen blijven wij graag betrokken bij de pups en zullen er alles aan doen om de nieuwe eigenaren bij te staan in de opvoeding.

Pups die naar het buitenland toe gaan (zoals naar België en Duitsland), moeten volgens de nieuwe wetgeving geënt worden tegen Rabiës en de volledige wachttijd van 21 dagen doorlopen. Hierdoor kunnen wij geen pups jonger dan 15 weken meegeven aan mensen die in het buitenland wonen. Wij vinden dit erg jammer, maar kunnen de wet helaas niet veranderen. Wij doen er alles aan om de pups die langer blijven zo goed mogelijk te socialiseren en ze zullen, net als de volwassen honden, bij ons in de huiskamer zitten.

 

Tane & Evy

 

 

Planning 

Lente 2020: ..... x Eve's Kiss from The Dutch Coast "Cato"

Helaas is Cato leeg gebleven van haar dekking in augustus 2019. Dit betekent dat we het de volgende loopsheid weer opnieuw kunnen proberen. We zijn druk op zoek naar een geschikte date voor ons meisje. We verwachten dat zij in januari/februari loops zal worden, dus dan zullen de pups in maart/april geboren worden. Uiteraard is dit de natuur, dus dit kan anders worden als Cato besluit later loops te worden.

 

Mini To

 

Toekomst

We hebben een aantal jonge veel belovende meiden in huis, die wellicht als ze volledig gezond zijn en goed zijn uitgegroeid hun eerste nesten mogen verwachten in 2020/2021. Wij vinden het belangrijk om te fokken met de honden wanneer zij er lichamelijk en mentaal aan toe zijn en beschikken over de juiste uitslagen, daarom kunnen wij nog niets met zekerheid zeggen. Aanmelden voor deze plannen mag, maar houd er rekening mee dat deze geannuleerd kunnen worden.

 

Buiten spelen