Nestplanning

Alle pups die bij ons geboren worden groeien op in de huiskamer en voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de Raad van Beheer en de Golden Retriever Club Nederland (GRCN), waarbij wij tevens lid zijn van de laatste. Alle pups worden ontwormt, ingeënt en gaan samen met alle papieren en een puppypakket naar de nieuwe eigenaren. Ook na het uitvliegen blijven wij graag betrokken bij de pups en zullen er alles aan doen om de nieuwe eigenaren bij te staan in de opvoeding.

Pups die naar het buitenland toe gaan (zoals naar België en Duitsland), moeten volgens de nieuwe wetgeving geënt worden tegen Rabiës en de volledige wachttijd van 21 dagen doorlopen. Hierdoor kunnen wij geen pups jonger dan 15 weken meegeven aan mensen die in het buitenland wonen. Wij vinden dit erg jammer, maar kunnen de wet helaas niet veranderen. Wij doen er alles aan om de pups die langer blijven zo goed mogelijk te socialiseren en ze zullen, net als de volwassen honden, bij ons in de huiskamer zitten.

 

Tane & Evy

 

 

Planning

 

2019

Tot ons grote verdriet is Cato helaas leeg gebleven, waardoor wij dit jaar geen puppy's zullen verwachten in onze kennel. Zo zit de natuur jammer genoeg in elkaar. Soms zit het mee, soms zit het tegen. We kijken uit naar de leuke plannen voor 2020!

 

Cato hoofd HV

 

2020 - voorjaar: ...... x Eve's Kiss from The Dutch Coast "Cato"

Helaas is Cato leeg gebleven, waardoor haar nest opschuift. We hopen dat ze opnieuw loops zal worden in januari of februari, dus we verwachten de pups ergens in april/mei. We hebben al wel ideeën qua dekreuen voor Cato, maar hebben nog niets definitief besloten. Zodra dat bekend is zullen wij het op de website en Facebook plaatsen.

 

2020 - najaar: ..... x Blue Blazer from The Dutch Coast "Lilly"

Dit nest is onder voorbehoud. De gezondheidstesten moeten nog worden uitgevoerd, maar voor de mensen die graag op tijd een pup willen vinden laten wij wel alvast weten dat wij plannen hebben om Lilly half 2020 / eind 2020 te laten dekken. We kunnen hier nog geen concrete periode voor geven, omdat ze eerst nog een keer loops en mentaal ouder mag worden.

 

Buiten spelen