Nestplanning

Alle pups die bij ons geboren worden groeien op in de huiskamer en voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de Raad van Beheer en de Golden Retriever Club Nederland (GRCN), waarbij wij tevens lid zijn van de laatste. Alle pups worden ontwormt, ingeënt en gaan samen met alle papieren en een puppypakket naar de nieuwe eigenaren. Ook na het uitvliegen blijven wij graag betrokken bij de pups en zullen er alles aan doen om de nieuwe eigenaren bij te staan in de opvoeding.

Pups die naar het buitenland toe gaan (zoals naar België en Duitsland), moeten volgens de nieuwe wetgeving geënt worden tegen Rabiës en de volledige wachttijd van 21 dagen doorlopen. Hierdoor kunnen wij geen pups jonger dan 15 weken meegeven aan mensen die in het buitenland wonen. Wij vinden dit erg jammer, maar kunnen de wet helaas niet veranderen. Wij doen er alles aan om de pups die langer blijven zo goed mogelijk te socialiseren en ze zullen, net als de volwassen honden, bij ons in de huiskamer zitten.

 

Tane & Evy

 

 

Planning

 

2023

Winter 2023: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, x I Love You Too from The Dutch Coast "Alice"

We hopen dat we I Love You Too from The Dutch Coast "Alice" voor de tweede keer kunnen laten dekken aan het begin van 2023 (januari/februari). We zijn nog bezig met het bepalen welke reu het beste geschikt is voor Alice.

Alice heeft voor haar heupen de uitslag A, voor haar ellebogen is ze vrij beoordeeld. Ook haar ogen zijn voor de tweede keer met een voorlopig vrij beoordeeld. Voor de DNA uitslagen is ze vrij op PRA 1 en PRA 2 en drager op Ichthyosis.

Door ons gefokte pups worden niet op kleur geplaatst. Mensen die op zoek zijn naar een fokker die enkel goudkleurige pups fokt adviseren wij om verder te kijken. 

 

Toekomst

Met drie jonge meiden in onze kennel zullen wij in de toekomst zeker meer nesten plannen, maar omdat dit nog ver weg is doen wij hier geen uitspraken over en is aanmelden voor deze nesten nog niet mogelijk. Wij fokken voor onze hobby en wanneer wij er tijd/zin in hebben. Prioriteit is onze meiden een heerlijk sportief huishond leven te bieden en daar past maar af en toe een nestje bij.