Nestplanning

Alle pups die bij ons geboren worden groeien op in de huiskamer en voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de Raad van Beheer en de Golden Retriever Club Nederland (GRCN), waarbij wij tevens lid zijn van de laatste. Alle pups worden ontwormt, ingeënt en gaan samen met alle papieren en een puppypakket naar de nieuwe eigenaren. Ook na het uitvliegen blijven wij graag betrokken bij de pups en zullen er alles aan doen om de nieuwe eigenaren bij te staan in de opvoeding.

Pups die naar het buitenland toe gaan (zoals naar België en Duitsland), moeten volgens de nieuwe wetgeving geënt worden tegen Rabiës en de volledige wachttijd van 21 dagen doorlopen. Hierdoor kunnen wij geen pups jonger dan 15 weken meegeven aan mensen die in het buitenland wonen. Wij vinden dit erg jammer, maar kunnen de wet helaas niet veranderen. Wij doen er alles aan om de pups die langer blijven zo goed mogelijk te socialiseren en ze zullen, net als de volwassen honden, bij ons in de huiskamer zitten.

 

Tane & Evy

 

 

Planning

 

Cato hoofd HV

 

2020

2020 - +/- 18 maart: Jch. Jewelhope Pyrat "XO" x Blue Blazer from The Dutch Coast "Lilly"

Alle gezondheidsuitslagen zijn met glans doorlopen, waardoor wij met trots het eerste nest van Lilly mogen aankondigen. Ze zal gedekt worden door Jch. Jewelhope Pyrat XO "Pyrat" van Peter en Marianne de Haar. Twee fantastische honden met een gouden karakter die naar ons idee erg goed bij elkaar matchen. Pyrat en Lilly hebben allebei HD A, ED vrij en ogen vrij. Lilly is gedekt en de wachtlijst is momenteel vol.

 

2020 - zomer: Multi Ch. Prince Charming Qdore of Labgold "Synek" x Eve's Kiss from The Dutch Coast "Cato"

Ons Cato meisje. Na afgelopen keer leeg te zijn gebleven gaan we nog een poging met haar wagen, in de hoop op een prachtig nest van haar. Cato heeft HD A, ED vrij en ogen voorlopig vrij. Wij hebben voor haar een fantastische match gevonden met multi ch. Prince Charming Qdore of Labgold "Synek" die in Polen woont, maar gelukkig voor ons ook af en toe in België te vinden is. We kijken ontzettend uit naar dit spannende avontuur! We hebben inmiddels contact met genoeg geïnteresseerden en gaan nu eerst afwachten of de dekking gaat lukken en de dracht bevestigd word.

 

Buiten spelen