Nestplanning

Alle pups die bij ons geboren worden groeien op in de huiskamer en voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de Raad van Beheer en de Golden Retriever Club Nederland (GRCN), waarbij wij tevens lid zijn van de laatste. Alle pups worden ontwormt, ingeënt en gaan samen met alle papieren en een puppypakket naar de nieuwe eigenaren. Ook na het uitvliegen blijven wij graag betrokken bij de pups en zullen er alles aan doen om de nieuwe eigenaren bij te staan in de opvoeding.

Pups die naar het buitenland toe gaan (zoals naar België en Duitsland), moeten volgens de nieuwe wetgeving geënt worden tegen Rabiës en de volledige wachttijd van 21 dagen doorlopen. Hierdoor kunnen wij geen pups jonger dan 15 weken meegeven aan mensen die in het buitenland wonen. Wij vinden dit erg jammer, maar kunnen de wet helaas niet veranderen. Wij doen er alles aan om de pups die langer blijven zo goed mogelijk te socialiseren en ze zullen, net als de volwassen honden, bij ons in de huiskamer zitten.

 

Tane & Evy

 

 

Planning

 

Cato hoofd HV

Eve's Kiss from The Dutch Coast "Cato"

2020 

Voor 2020 hebben wij geen verdere plannen, behalve lekker genieten van onze eigen honden en alle verhalen van de puppy's van het Pyrat x Lilly nest die aan het opgroeien zijn bij hun nieuwe eigenaren.

 

2021

Voorjaar: ........ x I Love You Too From The Dutch Coast "Alice"

In het voorjaar van 2021 hopen wij I Love You Too from The Dutch Coast "Alice" te laten dekken, waardoor wij onze derde generatie van onze kennel hopelijk kunnen verwelkomen. Alice heeft HD A en ED vrij en vrij op haar ogen.

We willen iedereen bedanken voor de grote hoeveelheid interesse in het eerste nest van Alice. Wij hebben moeten besluiten om onze wachtlijst te sluiten.

 

 Alice dam

I Love You Too from The Dutch Coast "Alice"