Nestplanning

Alle pups die bij ons geboren worden groeien op in de huiskamer en voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de Raad van Beheer en de Golden Retriever Club Nederland (GRCN), waarbij wij tevens lid zijn van de laatste. Alle pups worden ontwormt, ingeënt en gaan samen met alle papieren en een puppypakket naar de nieuwe eigenaren. Ook na het uitvliegen blijven wij graag betrokken bij de pups en zullen er alles aan doen om de nieuwe eigenaren bij te staan in de opvoeding.

Pups die naar het buitenland toe gaan (zoals naar België en Duitsland), moeten volgens de nieuwe wetgeving geënt worden tegen Rabiës en de volledige wachttijd van 21 dagen doorlopen. Hierdoor kunnen wij geen pups jonger dan 15 weken meegeven aan mensen die in het buitenland wonen. Wij vinden dit erg jammer, maar kunnen de wet helaas niet veranderen. Wij doen er alles aan om de pups die langer blijven zo goed mogelijk te socialiseren en ze zullen, net als de volwassen honden, bij ons in de huiskamer zitten.

 

Tane & Evy

 

 

Planning

 

Najaar 2019: .... x Eve's Kiss from The Dutch Coast "Cato"

We hopen op de geboorte van de puppy's van  Eve's Kiss from The Dutch Coast "Cato" in het najaar. Ze zouden dan aan het einde van 2019/begin van 2020 mogen uitvliegen naar hun nieuwe baasjes. Uiteraard is het altijd afwachten of de natuur het ons gunt en zich houdt aan "onze planning". We zijn momenteel druk op zoek naar een geschikte dekreu voor haar. Zodra wij meer informatie hebben komt dit op de website te staan! Aanmelden voor dit nest is alvast mogelijk.

Cato hoofd HV