Nestplanning

Alle pups die bij ons geboren worden groeien op in de huiskamer en voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de Raad van Beheer en de Golden Retriever Club Nederland (GRCN), waarbij wij tevens lid zijn van de laatste. Alle pups worden ontwormt, ingeënt en gaan samen met alle papieren en een puppypakket naar de nieuwe eigenaren. Ook na het uitvliegen blijven wij graag betrokken bij de pups en zullen er alles aan doen om de nieuwe eigenaren bij te staan in de opvoeding.

Pups die naar het buitenland toe gaan (zoals naar België en Duitsland), moeten volgens de nieuwe wetgeving geënt worden tegen Rabiës en de volledige wachttijd van 21 dagen doorlopen. Hierdoor kunnen wij geen pups jonger dan 15 weken meegeven aan mensen die in het buitenland wonen. Wij vinden dit erg jammer, maar kunnen de wet helaas niet veranderen. Wij doen er alles aan om de pups die langer blijven zo goed mogelijk te socialiseren en ze zullen, net als de volwassen honden, bij ons in de huiskamer zitten.

 

Tane & Evy

 

 

Planning 2018

 

Zomer 2018: Our Guy of Sweetmeat's "Yusen" x Eve's Kiss from The Dutch Coast "Cato"

Mocht alles volgens plan verlopen, dan verwachten wij in de zomer van 2018 (mei - juli) voor de eerste keer onze tweede generatie The Dutch Coast puppy's! Eve's Kiss from The Dutch Coast "Cato" zal daar de moeder van zijn en Our Guy of Sweetmeat's de vader. Van Cato verwachten we gevoelige en hele vrolijke pups die het ook leuk vinden om actief bezig te zijn. We kunnen het dus zeker aanraden om iets met de pups te gaan ondernemen, zoals fietsen, hardlopen, behendigheid, frisbee of jachttraining.

Cato heeft alle gezondheidsonderzoeken met glans doorstaan. Haar heupen zijn beoordeeld met HD A en Norbergwaarde 40 en haar ellebogen zijn vrij bevonden van enige vorm van afwijkingen. Ook haar ogen zijn voor het eerst onderzocht met goed resultaat, volledig vrij voor een jaar! Cato is getest op verschillende afwijkingen in het DNA en beschikt over een DNA-profiel.

We hopen dat Cato loops zal worden in februari of maart. De draagtijd is gemiddeld 63 dagen, dus dat betekent dat de pups dan hopelijk in juni of juli geboren zullen worden! De pups blijven 9 weken bij ons wonen en mogen daarna uitvliegen naar hun nieuwe gezinnen. Lees meer...

Vanwege de grote interesse in deze combinatie, hebben wij besloten om de wachtlijst te sluiten. Indien er door afmeldingen een plek vrij komt, dan wordt dit op Facebook geplaatst. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

 

Y&C

 

 

2019/2020

Voorlopig hebben wij nog geen planning voor de komende jaren. Wij gaan lekker genieten van onze honden en wanneer het weer gaat kriebelen, zullen wij weer een nieuwe combinatie plannen en dit aankondigen op de website en op Facebook.