Naam: Ella v.d. Dalemhoeve
Roepnaam: Evy
Bijnamen: Eefje, Eefke, Eef, wentelteefje
Eigenaar: T. Hazeveld
Vader: Hold My Hand Happy Company
Moeder: Dewie v.d. Dalemhoeve
Geboortedatum: 03-06-2012
Sterfdatum: 02-01-2023
Fokker: P. Luyten-van Herk
Heupen: HD A Norbergwaarde: 40
Ellebogen: 0:0
Ogen: voorlopig vrij (01-03-2018)
PRA 1: vrij (N/N)
PRA 2: vrij (N/N)
Ichthyosis: lijder (n/n)
Schofthoogte: 54 cm
Gewicht: 29 kg

Evy is met pensioen

Evy is onze allereerste Golden en heeft daarmee altijd een speciale plek in ons hart. Nog nooit eerder een hond en dan zo’n geweldig meisje! Evy komt bij de kennel v.d. Dalemhoeve in Dalem vandaan en is gefokt door P. Luyten- van Herk. Ze is moeder van drie fantastische nesten, dus nu mag ze lekker met pensioen en genieten van haar leven bij ons.

Al van pups af aan was Evy een onderzoekende dame die de hele wereld mooi vond en onderste boven trok. Ze is niet snel ergens van onder de indruk en is lekker eigenwijs. Af en toe best lastig, want Evy weet heel goed wat ze wil en hoe ze haar doel gaat bereiken, ongeacht wat wij daar van vinden. Aan ons dus de taak om haar er vanaf te brengen en iets anders te laten doen wat wij wel goed vinden.

Deze Golden Retriever dame houdt van afwisseling, we hebben daarom verschillende dingen met haar gedaan op gebied van hondensport. Gehoorzaamheid, apporteersport, jachttraining, frisbee, mantrailing, behendigheid en hoopers. Alles vindt Evy leuk, maar het moet wel afwisselend en uitdagend blijven. Het leukste vindt ze toch wel mee gaan met hardlopen. Lekker los mee hobbelen en genieten van de frisse buitenlucht, dit houdt ze rustig 28 km vol! Fietsen vindt ze dan weer minder geslaagd, omdat ze dan vaak aan de lijn moet blijven.

Evy is een heerlijk meisje en we genieten iedere dag vol op van haar!