Ella v.d. Dalemhoeve

"Evy"

Naam: Ella v.d. Dalemhoeve

Roepnaam: Evy

Bijnamen: Eef, Eefje, Eefke

Eigenaar: T. Hazeveld

 

Vader: Hold My Hand Happy Company

Moeder: Dewie v.d. Dalemhoeve

Geboortedatum: 03-06-2012

Fokker: P. Luyten- van Herk

 

Heupen: HD A Norbergwaarde 40

Ellebogen: 0:0 (vrij)

Ogen: voorlopig vrij (tot 01-03- 2018)

PRA 1: vrij (N/N)

PRA 2: vrij (N/N)

Ichthyosis: lijder (n/n)

 

Schofthoogte: 53 cm

Gewicht: 28,5 kilo

 

Evy is goedgekeurd voor de fok..

Evy strand

 

Evy is onze eerste Golden Retriever, afkomstig van de kennel v.d. Dalemhoeve. Evy is een zelfverzekerde dame die weet wat zij wil. Werken voor de baas vindt ze heerlijk, net zoals rond rennen met andere honden en lekker luieren op de bank tegen iemand aan. Binnen rustig en relaxed, buiten de werkhond die het ras zo kenmerkt. Zelfstandig op sleep bij de gans en deze weer binnen brengen tijdens jachttraining. Gehoorzaamheid, speuren en behendigheid vindt ze fantastisch om te doen.
Met Evy zijn we vanaf pup af aan naar de hondenschool gegaan hier in Hellevoetsluis. Als pup liet ze al een mooie werkaanleg en serieuze houding zien als er iets van haar gevraagd werd, maar ze kon ook erg eigenwijs zijn en haar eigen zin doen. Hier stond bijvoorbeeld gelijk aan ren naar een andere hond toe om daar vervolgens speelbogen te gaan maken. Toch heeft ze met goed gevolg de puppycursus, basiscursus, vervolgcursus en basiswerkhond afgerond. Daarnaast hebben we een aantal lessen ringtraining gevolgd. Ook doen wij met Evy jachttraining waarbij ze uitblinkt op de sleep.

Evy is moeder van twee geweldige nesten! Het eerste nest is het Rituals nest, geboren op 23 juni 2015. Vader van dit nest is Ch. Snowjar's Wellington Dumelow "Logan", uit Zweden. Eef heeft laten zien wat een geweldige moeder ze is! Beide pups zijn uitgegroeid tot heerlijke leuke honden. Lief, gevoelig en dol op bezig zijn met de baas. In beide pups is zowel moeder als vader te herkennen en allebei zijn ze uniek en onmisbaar! Twee gouden hondjes, uit een super combinatie.

Het tweede nest van Evy is het Struiken nest, geboren op 20 september 2016. De vader van dit nest is Multi Ch. Majik Finders Keepers "Tane", uit Finland. We zijn erg benieuwd hoe het viertal zal gaan uitgroeien, maar voorlopig mogen ze nog lekker pup zijn en genieten van mama en vol op groeien en ontwikkelen!

image
De stamboom van Ella v.d. Dalemhoeve "Evy" kan op deze pagina bekeken worden.
Lees meer
image
Alle door Evy behaalde resultaten zijn op deze pagina te vinden.
Lees meer
image
Hieronder vindt je meer afbeeldingen van onze lieve Evy.
Lees meer
image
Het nest van Ch. Snowjar's Wellington Dumelow "Logan" x Ella v.d. Dalemhoeve "Evy", dat geboren is op 23 juni 2015.
http://thedutchcoast.nl/nl/nesten/2015-logan-evy
image
Het nest van Multi Ch. Majik Finders Keepers "Tane" & Ella v.d. Dalemhoeve "Evy", dat geboren is op 20 september 2016.
http://thedutchcoast.nl/nl/nesten/2016-tane-evy