Blue Blazer from The Dutch Coast

"Lilly"

Naam: Blue Blazer from The Dutch Coast

Roepnaam: Lilly

Bijnamen: (little) princess, Lil, puppy

Eigenaar: I. van der Linden

 

Vader: Multi Ch. Rayleas My Guy

Moeder: Ella v.d. Dalemhoeve

Geboortedatum: 11-01-2018

Fokker: T. Hazeveld

 

Heupen: A nbw 30

Ellebogen: 0:0 (vrij)

Ogen: nog niet getest

PRA 1: vrij (N/N)

PRA 2: vrij (N/N)

Ichthyosis: drager (N/n)

 

Schofthoogte: 56 cm

Gewicht: 30 kg

 

Lilly is voorlopig nog te jong

Lilly sneeuw

 

Lilly is een energieke jonge dame die geboren is uit het derde en laatste nest van Ella v.d. Dalemhoeve "Evy". Haar vader is Multi Ch. Rayleas My Guy "Mylo" en ze is geboren op 11 januari 2018. Voorlopig mag Lilly nog lekker puppy zijn en haarzelf verder ontwikkelen, maar we hopen haar in de toekomst als alle gezondheidstesten goed zijn in te mogen zetten in de fok. Lilly woont bij de familie van der Linden, we zijn hen erg dankbaar dat zij dit geweldige meisje een liefdevol leven willen geven.

Wat we tot nu toe van het karakter van Lilly kunnen zien is dat ze erg mensgericht is en gek op aandacht. Ze kwispelt haar kont er vanaf zodra je ook maar naar haar kijkt en ze doet niets liever dan kusjes geven. Ze is een echte pup. Heel enthousiast, vindt alles leuk en zit het liefst ergens boven op, want dan kun je natuurlijk het beste zien wat het is en hoe je het uit elkaar kunt krijgen. Het is een pittige tante die tussen hara drie broers het kaas niet van haar brood liet eten, maar laat naar kinderen en de volwassen honden toe haar zachte kant zien. Één van haar grootste hobby's is eten, iets wat menig Golden Retriever zal moeten herkennen. Een takje naar de baas brengen is ook erg leuk, maar zodra je haar enthousiast roept laat ze alles vallen en komt meteen aangerend.

image
De stamboom van Blue Blazer from The Dutch Coast "Lilly" kan op deze pagina bekeken worden.
Lees meer
image
De door Blue Blazer from The Dutch Coast "Lilly" behaalde resultaten zijn hier te vinden.
Lees meer
image
De fotogalerij van Blue Blazer from The Dutch Coast "Lilly"!
Lees meer
image
Het nest van Ch. Jewelhope Pyrat XO "Pyrat" en Blue Blazer from The Dutch Coast "Lilly" dat op 16 maart 2020 geboren is.