Welkom op de website van The Dutch Coast!

 

The Dutch Coast is een kleinschalige huiselijke kennel gelegen in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, die af en toe een nestje Golden Retrievers heeft. The Dutch Coast verwijst naar de Nederlandse kust, waar de pups geboren zullen worden. Ook verwijst het naar de voorliefde voor water die zo kenmerkend is voor dit ras.

 

 

Maddie sneeuw

We willen iedereen bedanken voor de grote hoeveelheid interesse in een puppy van Maddie. Helaas is het nog niet haar tijd om puppy's te krijgen en bleek ze niet drachtig tijdens de echo. We kijken nu uit naar de toekomst met Lilly en hopen dat het de volgende loopsheid wel lukt. Vanwege het grote aantal e-mails dat wij hebben ontvangen lukt het helaas niet om iedereen persoonlijk te beantwoorden.

 

Neem ook eens een kijkje in onze webshop, vol met unieke handgemaakte producten, maar ook 100% natuurlijke snacks en duurzaam speelgoed! De website is te vinden via www.knuffelkleedenzo.nl

Knuffelkleed & Zo

 

Bent u op zoek naar een Golden Retriever pup of informatie over dit ras? Neem gerust contact met ons op, dit kan via het contactformulier. Deze is te vinden onder contact!

Het is ook mogelijk om ons te volgen via Facebook, om altijd op te hoogte te blijven van alle activiteiten!