Dekking & dracht

Onze afsluiting van 2020 was dit jaar iets anders dan anders, want op 30 en 31 december hadden Maxx en Alice hun date. Alice vond de eerste ontmoeting wat spannend, maar gelukkig kon Maxx haar charmeren en kwamen ze samen tot een geslaagde dekking. Nu is het afwachten en hopen we rond begin maart het resultaat van deze ontmoeting te mogen bewonderen in de werpkist.

16 januari (dag 18)

Sneeuw!! En dat is dikke pret voor de meiden natuurlijk, dus leuk om foto’s te maken. Alice is inmiddels 2,5 week drachtig en doet het goed. Ze is af en toe wat misselijk en geeft een enkele keer over. Verder slaapt ze heel erg veel, maar vond het natuurlijk erg fijn om mee naar buiten te gaan en in de sneeuw te spelen. Verder wil ze nog liever over haar buik geaaid worden, die ook wat harder is dan normaal. We wachten de echo rustig af op 1 februari, maar hebben goede hoop!

2,5 week

1 februari (dag 34)

Vandaag mochten wij voor de echo van Alice en joepie, Maxx en Alice mogen een leuk nest puppy’s verwachten! Wij zijn erg blij en kijken uit naar de bevalling in de eerste week van maart. Wij gaan genieten van de verdere dracht van Alice en ons voorbereiden op de komst van dit leuke nest.

Echo Maxx x Alice

Dinsdag 23 februari (dag 57)

We gaan de laatste dagen van Alice haar dracht in. Ze is in de afgelopen periode hard gegroeid en we kijken er naar uit om de puppy’s van Maxx en Alice te mogen verwelkomen. Het zal niet lang meer duren voordat Alice gaat bevallen, maar voor nu is ze nog vrolijk en opgewekt. Ze loopt graag mee op de korte rondjes door de wijk, grote wandelingen heeft ze de energie niet meer voor.

Alice x Maxx 58

Dit vind je vast ook interessant: