Dekking & dracht

Druk met de voorbereidingen om op zomervakantie te gaan en toen ineens besloot Maddie loops te worden. Prikken om de juiste progesteronwaarde te bepalen en toen die hoog genoeg stond nog “even snel” naar Bourgondië in Frankrijk voor de dekking! Daarna konden mijn ouders doorrollen naar hun vliegtuig, maar de dekking is gelukt en we kunnen nu afwachten op het resultaat.

Het is voor ons dit keer extra spannend, omdat Maddie de vorige keer leeg is gebleven van Tooky. Deze keer is ze gedekt op “quatorze juillet” (14 juli), dus dat zou toch geluk moeten geven. Franse vader, Franse moeder en een dekking op een Franse feestdag. 

Week 1 & 2

Zo’n eerste weken gaan altijd heel snel voorbij, maar deze leek nog sneller te gaan. Allemaal nog vermoeid van de reis was het ineens weer vrijdag. Maddie is vooral erg druk geweest met bijslapen. Voor ons erg fijn, want daar waren wij ook wel aan toe. We doen het lekker rustig met haar aan en hopen dat dit een goed voorteken is!

Maddie in Frankrijk

Maddie in Frankrijk.

Week 4

We hebben goed nieuws, Maddie is namelijk drachtig van Tooky. We hebben op de echo een mooi gemiddeld nest gezien, dus we zijn erg blij dat onze trip naar Frankrijk deze ronde geloond heeft. Het was erg spannend allemaal, omdat Maddie de vorige keer leeg is gebleven. Gelukkig is alles goed gekomen en mogen we nu genieten van alle voorpret. Met Maddie gaat het erg goed. Ze is vorige week erg misselijk geweest, maar dat is nu helemaal over en ze doet een flinke inhaalslag wat eten betreft.

Week 5

Dit is de week waar in ik zelf het meest kan genieten. We weten nu dat Maddie drachtig is en alles is nog ver weg naar de bevalling. Maddie doet het erg goed. Ze is hongerig, we zien haar met de dag verder groeien en de misselijkheid is helemaal over. Waar ze normaal gesproken een lastige eter is en meer niet lust dan wel, eet ze nu de oren van ons hoofd. Zelfs banaan is nu eetwaardig verklaard. De wonderen zijn de wereld nog niet uit…

Maddie - dag 40