8e week

Donderdag 29 februari – dag 48

Niet één, maar twee belangrijke activiteiten stonden vandaag op de planning. In de ochtend kwam er een kleuter op bezoek om de pups mee te socialiseren. Zoals verwacht vonden de pups het hartstikke leuk en waren ze totaal niet onder de indruk.

In de middag kwam de dierenarts Odette Radier naar Hellevoetsluis om de puppy’s te titeren. Om er van mee te profiteren dat een fijne dierenarts voor het titeren in de stad was, hadden we ook een aantal andere mensen met hun honden uitgenodigd. Het was een geslaagde bijeenkomst en alleen de kat hoefde geënt te worden. Één volwassen hond moet over een jaar opnieuw getiterd worden, maar de rest is voor de komende drie jaar klaar.

De puppy’s waren nog prima beschermd voor de komende weken. Het is aan de pupkopers om hier weer mee verder te gaan en hopelijk mogen de pups in de toekomst vaker vaccinaties overslaan, omdat hun weerstand zo goed is.

We zijn alvast begonnen met het samenstellen van de puppypakketten. Mappen vullen met het nodige papierwerk, de knuffels alvast in de doos en het juiste paspoortje bij de juiste map. De nodige folders die we van de Raad van Beheer hebben gekregen verdeeld over alle pups en de dummy met het logo van de kennel er natuurlijk in. Onvoorstelbaar dat ze alweer bijna uit gaan vliegen. Het zal heel stil worden in huis!