Dekking & dracht

9 april was het dan eindelijk zo ver, een paar dagen later dan verwacht werd Evy (Ella v.d. Dalemhoeve) loops! Het avontuur van ons eerste nest kon dan nu eindelijk beginnen. Op 20 en 21 april zijn wij naar Renswoude gegaan voor een date met de knappe Logan (Snowjar’s Wellington Dumelow). Alles liep volgens de boekjes en nu is het wachten tot aan de echo.

Tijdens de echo op 24 mei zagen we 3 – 4 vruchtjes, Evy was dus drachtig! Tijd voor alle voorbereidingen en aftellen naar de uitgerekende datum, 24 juni 2015. We zijn erg benieuwd naar hoeveel pupjes er daadwerkelijk geboren gaan worden en wie we blij mogen maken met een pupje. Er is erg veel interesse voor een pup uit het nest, dus daarom hebben we besloten om de wachtlijst te sluiten.

De dracht verloopt voorspoedig! Evy is ontzettend actief en heeft inmiddels een goede conditie opgebouwd. Ze groeit goed en de pups zijn al duidelijk te voelen in haar buik. We zijn nu aan het aftellen naar de bevalling en hopen dat alles voorspoedig gaat verlopen.