Bevalling

Lilly was al een aantal dagen wat onrustig. Op dag 57 begonnen de indalingsweeën en sindsdien hebben we beneden bij haar geslapen, zodat ze niet meer alleen zou zijn en we haar ’s nachts even konden laten plassen, want de pups drukten op haar blaas.

Op 15 maart om 18:00 brak Lilly haar vruchtwater. We wisten toen in ieder geval één ding, dat wordt een lange nacht. Om 23:05 was daar puppy grijs, het eerste reutje was geboren. Al snel volgde ook nummer twee, nog een ventje (reutje mint).

In een keurig tempo met even een rustpauze van 1,5 uur zette Lilly de ene na de andere reu op de wereld. Wit, aqua, blauw, paars en oranje zagen het levenslicht in de nacht van 16 maart. Met zeven mannen op de wereld besloot Lilly dat het tijd werd voor een teefje, lime, en daarmee was ons achttal compleet.

Mama Lilly heeft binnen vier uur tijd acht geweldige pupjes op de wereld gezet, waarbij de lichtste 395 gram was en de zwaarste 520 gram. Vervolgens is ze lekker gaan slapen en geniet met volle teugen van haar kroost. Het is geweldig om te zien wat een fantastische moeder ze is.