Dekking & dracht

Lilly heeft op 15 en 16 januari een gezellige date gehad met Jch. Jewelhope Pyrat XO “Pyrat”. Beide dekkingen gingen vlot, dus nu is het afwachten of alles gelukt is. De uitgerekende datum zou dan rond 18 maart zijn. We gaan nu eerst aftellen naar de echo, die we heel toepasselijk gepland hebben op 14 februari. Hopelijk is dat een geluksdag en mogen we daarna aftellen totdat we puppy’s kunnen verwelkomen!

23 januari (dag 8)

De eerste week van de dracht is voorbij gevlogen. Waar Lilly eerst nog een beetje hangerig en rustig was van de loopsheid, is ze nu weer haar vrolijke en actieve zelf. Ze geniet van de dagelijkse wandelingen en in huis is ze aan het slapen of aan het spelen met Maddie, die twee zijn dikke vriendinnen. Ze heeft zoals altijd honger en is gek op de zelf gedroogde snacks en snoepjes die ze hier krijgt.

Veranderingen in haar gedrag of uiterlijk zijn nog niet te noemen, maar dat zou ook wel erg snel zijn. Voor nu genieten we van haar vrolijke karakter en loopt ze mee met alle dagelijkse wandelingen om in goede conditie te blijven voor de eventuele bevalling. Poseren voor de foto is nog geen hobby van haar (dan kun je niet rennen), maar met wat geduld en genoeg snoepjes wil Lilly vaak wel even blijven staan voor een snelle foto.

Dag 1 Pyrat x Lilly