Laatste dag & afscheid

18 augustus (dag 56)

Als afsluiting voor onze laatste dag met Kane zijn we weer naar het kleine strandje gegaan. Beide pupjes hebben weer genoten van de grote hoeveelheid ruimte om te spelen en zijn bezig geweest in het water.
’s Avonds is de eigenaar van Logan nog langs geweest om beide pupjes te zien. Ontzettend leuk om te zien dat ze allebei duidelijke eigenschappen van hun vader mee hebben gekregen! We zijn trots op hoe beide pupjes zijn geworden. Ze beschikken over een mooie mengeling van de karakters van allebei de ouders en zijn ontzettend vrolijk en open!
Lieve Kane, we gaan je missen! Heel veel plezier en succes in je nieuwe leven. Je gaat het daar fantastisch hebben!

19 augustus (dag 57)

Dag lieve Kane. Het is stil zonder jou. De kabels worden niet meer opgegeten en Cato heeft haar speelmaatje niet meer. Mama Evy heeft nog rond gekeken naar je, maar heeft daarna rust gevonden in jouw afwezigheid. Wat wij al wisten weet zij ook, je bent er aan toe. Je bent een geweldige pup en we gaan je ontzettend missen. Je vrolijke karakter, je altijd kwispelende staartje en de lompheid die bij een Golden hoort. Je was de muziek in huis, letterlijk. Maakte je zelf geen herrie, dan deed iets om jou heen dat wel. Het is daardoor ineens erg stil in huis.
Dag lieve Kane, we gaan je missen en hopen dat we je regelmatig kunnen zien!