6e week

25 oktober – dag 36

De puppy’s hebben inmiddels kennis gemaakt met alle smaken van Tinlo Barfmenu. Vooral de kip, eend, pens en makreel zijn favoriet. Ook de paard en de kalkoen gaan er prima in. Lam en paard zijn de pups wat minder enthousiast over, maar ook dat komt uiteindelijk schoon op!

26 oktober – dag 37

Helemaal vanuit Limburg kwam een vriendin langs met cadeautjes voor de puppy’s! De pupkopers gaan deze meekrijgen wanneer we wat leuks gaan doen voor de socialisatie van de pups. Heerlijk geknuffeld met de kleine piranha’s en foto’s gemaakt van het stel. Dank je wel Janine, zonder jou was het niet gelukt! Ben erg blij met de foto’s.

Rood - 6e week

27, 28 & 29 oktober – dag 38, 39 & 40

De puppy’s groeien goed door! De reu weegt nu boven de 4,5 kilo en de zussen groeien gestaag en hebben allemaal de 4 kilo bereikt. Het valt ons wel op dat puppy bruin een steeds grotere voorsprong neemt op zijn zusjes, hij zorgt in ieder geval goed voor zichzelf!

Het is druk met al het bezoek. Tussen de visite door lopen de puppy’s buiten de ren en maken zo kennis met allemaal verschillende dingen. De stofzuiger, kinderspeelgoed en natuurlijk de katten die hier ook rond lopen. Ze kwamen er al snel achter dat achter de katten aan jagen niet zo’n goed idee was, dus nu lopen ze netjes de andere kant op zodra ze zien dat de kat er genoeg van heeft. Slimme puppy’s!

Lila - 6e week

30 oktober – dag 41

Niet één, maar twee spannende activiteiten stonden gepland voor de puppy’s. Behalve de aller eerste rit (naar het prachtige Rockanje) stond er ook nog een bezoek gepland bij de woongroep voor dementerenden daar. Voor de reis een tabletje Okugest tegen de misselijkheid en daarna de rit van 10 minuten. Al snel was de boel lekker in slaap, dus dat was toch wel erg gemakkelijk.

Aangekomen op de woongroep werd er enthousiast gereageerd en al snel werden de pups door ons en de verzorgers heen en weer gedragen naar de verschillende bewoners, waar ze lekker even mee mochten knuffelen. Mama Evy hield de boel goed in de gaten en hobbelde er rustig achter aan.

Het duurde niet lang of zowel puppy’s als de ouderen hadden genoeg indrukken op gedaan en was het tijd om weer naar huis te gaan. Nog voordat de auto gestart was voor de terug rit naar huis, waren de puppy’s al in slaap gevallen.

Bruin - 6e week

31 oktober – dag 42

De voorkeuren van alle pupkopers zijn binnen en definitief! Het is nu aan ons om te puzzelen en te gaan kijken welke pup het beste bij welk gezin past. In de loop van de afgelopen weken hebben we een goede indruk gekregen van wat de pupkopers zoeken in hun nieuwe familielid en de karakters van de puppy’s.