2018: Mylo en Evy

Na twee geweldige nesten, mogen we Evy haar derde en laatste nest hopelijk eind 2017 / begin 2018 verwelkomen op deze wereld. Als vader hebben we dit keer Multi Ch. Rayleas My Guy “Mylo” gekozen. Een geweldige dual purpose reu die in Frankrijk is geboren, maar woonachtig is in België.

We hopen dat Ella v.d. Dalemhoeve “Evy” in oktober loops zal worden, nu hopen dat de natuur dezelfde plannen heeft! De dracht van een teef duurt gemiddeld 63 dagen en daarna blijven de pups 8 weken bij ons, zodat ze de tijd hebben om op te groeien en de basis te leggen voor de grote wereld. Onder werkwijze is meer te lezen over hoe wij onze pups voorbereiden op de toekomst met hun nieuwe gezin.

Karakter

Beide ouders hebben een stabiel en geweldig karakter. Ze hebben allebei “een kop er op” en zijn honden die ontzettend graag werken mét de eigenaar, waar in ze houden van afwisseling en anders deze zelf aan zullen brengen. Beide ouders zijn open en vriendelijk naar andere honden, mensen, kinderen, etc. Evy houdt ontzettend van aandacht, maar niet zo van knuffelen. Mylo gelukkig wel, dus we hopen dat hij zijn knuffelige genen door geeft aan de pups! We verwachten pups met een sterk karakter die behoefte zullen hebben aan uitdaging en afwisseling. We plaatsen de pups dus ook niet bij gezinnen die geen plannen binnen de hondensport hebben.

We delen de pups bij The Dutch Coast in op karakter en niet op kleur. Het indelen van de pups gebeurd met de aangegeven voorkeuren die naar voren zijn gekomen in de verschillende gesprekken en aan de hand van wat wij hebben gezien qua reacties van de pups en de gezinnen. Voorkeur voor geslacht is wel vast. Meer hierover kun je lezen onder onze werkwijze.

Stamboom

Mylo is geboren in Frankrijk bij de kennel Rayleas en woont bij Wim en Anja in België. In zijn stamboom zit onder andere Stanroph, een lijn die we ook in Evy haar stamboom hebben en graag terug laten komen. De pups zullen allemaal een stamboomnaam krijgen die past binnen het thema. Deze hebben wij al wel bedacht, maar gaan wij nog niet bekend maken! Een tipje van de sluier: hij sluit aan bij de periode waar in we hopelijk de pups mogen verwachten.

Stamboom2018