5e week

Donderdag 8 februari – dag 28

Toen waren de puppy’s alweer vier weken oud! Net als de vorige weken was et dus weer tijd voor een fotoshoot! De pups beginnen te wennen aan de studio. Maar stil zitten is saai. De pups krijgen nu twee keer per dag vers vlees en doen het daar goed op. Als aanvulling krijgen ze er nog een beetje geitenmelk bij, zodat ze voldoende vocht binnen krijgen. De bakken water staan al wel in de ren, maar deze zijn nog niet zo interessant.

Vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari – dag 29 & 30

Deze dagen stond er nog meer bezoek gepland. super voor de socialisatie en de pups zijn gek op de aandacht die ze van iedereen krijgen. Ze eten nu die maaltijden per dag en puppy zalm snapt de waterbak al. De rest bekijkt de bak wel regelmatig, maar ze weten nog niet wat ze er mee moeten doen. Gelukkig heeft mama Evy nog melk, dus vocht genoeg. Voor iedere maaltijd mogen de pups een puzzel oplossen. We plaatsen de pup achter een hekje en dan moet hij de doorgang vinden. Als ie deze vindt dan is ie bij zijn voerbak.

Fotoshoot

Zondag 11 februari – dag 31

Vandaag wordt er een verjaardag gevierd, dus dat betekend nog meer bezoek! Niet alleen op twee benen maar ook op vier poten. De goldens Aiko en Guilia kwamen mee en vonden de pups prachtig om te zien. Ook de pups waren benieuwd naar de harige vriendjes en waren totaal niet onder de indruk.

Fotoshoot

Maandag 12 februari en dinsdag 13 februari – dag 32

De pups willen steeds meer en meer uitdaging. Het nu verder lopen naar het hekje, soms moeten de pups eerst nog een hindernis over. Ze lopen nu ook vier keer per dag buiten en krijgen dan geluiden, nieuw speelgoed etc, aangeboden.

Tot nu toe vinden de puppy’s alles leuk! De één vindt het één leuk, de andere het ander. Zo zien we steeds meer van de eigenschappen van een pup. Het is erg leuk om te zien hoe ze zichzelf blijven door ontwikkelen en steeds meer hondjes worden. Dinsdagavond kwam er nog een ander harig vriendje op bezoek, namelijk grote broer Buxus. Alleen goud was wakker, dus hij mocht genieten van één op één aandacht van zijn broer uit het vorige nest. Buxus vond het prachtig en liet zien wat een heerlijke karakter hij heeft.

Fotoshoot

Woensdag 14 februari – dag 33

Een ballenbak, krukjes, zilverkleurige mengpanelen die tegen de regen kunnen, oftewel, de buiten ren staat! Dat betekent dus ook dat de puppy’s lekker naar buiten toe mochten en dat vonden ze een erg leuk avontuur.

Fotoshoot